تلگرام و اينستاگرام ماركتينگ | ||
|
براي موفقيت در آزمون آيلتس، بايد نكاتي را رعايت كنيد كه در اين گفتار به شماري از آن ها اشاره خواهيم كرد. با ما همراه باشيد. در اين گفتار، به يكي از مهم ترين موضوعات براي دانشجويان متقاضي تحصيل در خارج از كشور اشاره مي كنيم. آزمون بين المللي آيلتس در ۱۱۰۰ شهر دنيا در ۱۴۰ كشور از جمله ايران هر هفته برگزار مي شود و آزموني معتبر است كه ميليون ها نفر را ارزشيابي علمي دانش زبان انگليسي كرده است. در واقع آزمون آيلتس كه مخفف International English Language Testing System هست، سالانه صدها هزار نفر در سراسر جهان را به سمت خود جذب مي كند تا در آزمون هاي آيلتس در IELTES CENTERS در سراسر جهان شركت كرده و سطح دانش زبان انگليسي عمومي خود را بر اساس معيارهاي اين آزمون، ارزيابي كنند.
براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد منابع آزمون آيلتس مي توانيد روي لينك كليك كنيد.
آيلتس، همانند تافل، يكي از معتبر ترين آزمون هاي بين المللي تعيين سطح زبان انگليسي است كه ۴ مهارت را بين نمره ۰ تا ۹ ارزيابي مي كند. معمولا اكثر دانشگاه هاي دنيا، براي مقاطع كارشناسي ارشد و دكترا، آيلتس overall را در سطحي بين ۶ تا ۷ نياز دارند. به نظر مي رسد، هر ساله قبولي در اين آزمون كمي سخت مي شود و اين هم به واسطه خيل عظيمي از متقاضياني است كه به واسطه مهاجرت و تحصيل و كار در خارج از كشور،علاقمند شركت در اين آزمون بين المللي معتبر هستند. از طرفي، اين آزمون هر ساله با درصدي افزايش قيمت روبروست و اكنون شركت در اين آزمون حدود ۷۵۰ هزار تومان هزينه روي دست متقاضيانش مي گذارد.
اگر مي خواهيد با روش هاي تقويت مهارت هاي آيلتس آشنا شويد مي توانيد روي لينك كليك فرماييد.
چگونه براي آزمون آيلتس آماده شويم؟ براي آمادگي در آزمون آيلتس روشهاي متنوعي وجود دارد؛ از شركت در كلاسهاي عمومي و خصوصي گرفته تا خودآموزي براي آزمون. اما انتخاب روشي كه هزينه مناسب داشته باشد و در مدت زمان كوتاه شما را به نمره دلخواه برساند كار آساني نيست. يكي از روشهايي كه در چند سال اخير رشدي سريع داشته، استفاده از اپليكيشنهاي آمادگي آزمون آيلتس است. اين اپليكيشنها به دليل اينكه هميشه در دسترس هستند و از روشهاي نوآورانه براي آماده سازي كاربران استفاده ميكنند شانس موفقيت در آزمون را به ميزان قابل توجهي افزايش ميدهند. به هر حال، آزمون آيلتس همان طور كه شايد خيلي از مخاطبان تحصيل كرده مطلع باشند، شامال ۴ مهارت خواندن (Reading)، نوشتن (writing)، صحبت كردن (speaking) و شنيداري (listening) هست. هر بخش داراي نمره اي بين ۰ تا ۹ است. فردي كه در هر مهارت بتواند نمره اي بين ۶ تا ۷ را كسب كند، در وضعيت خوب و قابل قبولي از نظر زبان انگليسي هست و به چنين فردي اجازه تحصيل در دانشگاه هاي انگليسي زبان سراسر دنيا داده مي شود. افرادي كه نمره كم تر از ۵.۵ كسب كنند، معمولا از سطح زبان انگليسي (language proficiency) مطلوبي برخوردار نيستند و به همين خاطر، انتظار مي رود كه براي گرفتن پذيرش تحصيلي (admission letter)، دوباره در آزمون شركت كنند و نمره مورد نظر را بر اساس شرايط پذيرش دانشگاه (admissions requirement) كسب كند. افرادي كه در آزمون آيلتس شركت مي كنند، بايد حتما نكاتي را رعايت كنند كه در اين گفتار به ده ها مورد آن اشاره مي كنيم.
اگر مي خواهيد گرامر هاي زبان انگليسي را به خوبي ياد بگيريد مي توانيد مقاله آموزش گرامر آيلتس را مطالعه فرماييد.
اين كه چرا بايد آيلتس گرفت، روشن است. متقاضيان تحصيل در خارج از كشور و هم چنين افرادي كه خواهان مهاجرت هستند، يكي از راه هاي نشان دادن سطح آمادگي زبان انگليسي آن ها، اخذ مذرك آيلتس است. وقتي شما اين مدرك را داشته باشيد، مي توان فهميد كه سطح عمومي زبان شما بر روي ۴ مهارت اشاره شده قبل، چه گونه است. چون هر skill داراي يك محدوده band score هست و نمره نهايي بر اساس overall تعيين مي شود كه ميانگين هر ۴ مهارت مي باشد. اگر شما براي يك از موارد فوق نياز به اخذ مدرك زبان بين المللي داشتيد، آيلتس يكي از پيشنهادات ممكن است. البته بايد توجه داشت كه مدارك آيلتس بر خلاف تافل كه ۵ ساله اعتيار دارد، تنها ۲۴ ماه اعتيار دارد.
اگر مي خواهيد در زمينه رايتينگ آيلتس اطلاعات بيشتري كسب كرده و با روش هاي تقويت آن آشنا شويد مي توانيد جزوه رايتينگ آيلتس را بخوانيد.
پس اگر خواهان اپلاي براي دانشگاه هاي خاصي هستيد و قصد داريد ظرف چند ماه پس از اخذ مدرك آيلتس، در دانشگاه هاي مختلف apply كنيد، اخذ آيلتس را در محدوده زماني قرار بدهيد كه وقت شما از دست نرود و مدرك expire (منقضي) نشود. براي آگاهي از آزمون به سايت ielts.org مشاهده كنيد. در اين سايت، اطلاعات كامل درباره آزمون و مراكز امتحاني و منابع رايگان قابل دانلود در دسترس خواهد بود.
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ آبان ۱۳۹۸ ] [ ۰۴:۰۹:۲۷ ] [ ياسر موسوي ]
{COMMENTS}
|
|
[ ساخت وبلاگ :ratablog.com ] |